15.LJETNI KAMP TEHNIKE 2021.

KLIKOM MIŠA NA SLIKU MOŽETE DETALJNIJE VIDJETI BILTEN SA SVIH RADIONICA
15. LJETNOG KAMPA TEHNIKE
(VIDEO BILTEN IZRADILA: OLIVERA STOJAKOVIĆ)

    Zajednica tehničke kulture grada Belog Manastira, unatoč brojnim problemima koji su prethodili realizaciji projekta, uspješno je privela kraju programske sadržaje 15. Ljetnog kampa tehnike. Realizaciju Kampa, kao i svih 14 prije, financijski je potpomogao Grad Beli Manastir, kao generalni pokrovitelj. Nastavno, imali smo značajnu potporu Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije, Školske knjige Zagreb,…

Projekt, s malim ali značajnim jubilejom, realiziran je u godini kada obilježavamo 75. obljetnicu Hrvatske zajednice tehničke kulture. Realizaciju programskih sadržaja projekta, koji u sebi zbog financija, sadržava (13.) Mikro-Škola medijske kulture, proveli su u djelo mentori iz članica Zajednice:

  • CTK Čeminac,
  • DPTK Beli Manastir,
  • Foto-kino klub „Baranja-film“ Beli Manastir,
  • Udruga inovatora Baranje,
  • Te filmski autori Videokluba „Mursa“ Osijek.

     Tri fenomenalna dana od 25.—27. lipnja 2021. ispunila su slobodno vrijeme zainteresiranim učenicima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz osnovnih škola „Dr. Franjo Tuđman“ Beli Manastir, Šećerana, Jagodnjak, Darda, Zmajevac, Čeminac, te Prve i Druge srednje škole Beli Manastir.

     Kreativne radionice modelarstva, zrakoplovnog modelarstva, robotike, 3d printanja i dizajniranja, orijentacije i komunikacije, izrade nakita, digitalne fotografije, filma, omogućili su polaznicima nove spoznaje, kreativno stvaralaštvo, druženje,…

     Koristimo mogućnost zahvaliti se svima koji su na bilo koji način omogućili realizaciju ovog projekta – mentorima, stručnim suradnicima, učenicima, … roditeljima koji su nam podarili povjerenje i dopustili da im djeca provedu tri zanimljiva dana ovog ljeta u objektima Hotela PATRIA u Belom Manastiru.

15.LJETNI KAMP TEHNIKE
OTVARANJE KAMPA DOGRADONAČELNICE GRADA BELOG MANASTIRA
ETNO SELO HOTELA PATRIA
RADIONICA OBRADE DRVETA
OBRADA DRVETA LASEROM
RADIONICA 3D PRINTANJA
ROBOTIKA
ROBOTIKA
RADIONICA ORIJENTACIJE I KOMUNIKACIJE
RADIONICA IZRADE RUČNOG NAKITA
RADIONICA RAKETNOG I ZRAKOPLOVNOG MODELARSTVA
RADIONICA ROBOTIKE
RADIONICA 3D PRINTANJA I DIZAJNIRANJA